Συνεχίζουν ακάθεκτες στην Πρέμιερ Λιγκ Σίτι και Τότεναμ (vid)

Συνεχίζουν ακάθεκτες στην Πρέμιερ Λιγκ Σίτι και Τότεναμ (vid)

Με νίκη συνέχισαν οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τους πολίτες να συντριβούν την Μπέρνλι με 5-0 και η Τότεναμ να φεύγει νικήτρια από την έδρα της Γούεστ Χαμ. Μεγάλο «διπλό» για Γουότφορντ.

Επιστροφή στις νίκες για την Μάντσεστερ Σίτι, μετά από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει ένα εύκολο απόγευμα στο Έτιχαντ και να επικρατεί της Μπέρνλι με 5-0 με γκολ των Αγουέρο (17΄), Μπερνάρντο Σίλβα (54′) και Φερναντίνιο ( 56΄),Μαχρέζ (84΄) και Σάνε (90΄). Οι «πολίτες» δεν ανέβασαν τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσης του αλλά κάνοντας τα βασικά κατάφεραν να πάρουν άλλη μια νίκη και να παραμείνουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόσωπο της αναμέτρησης, ο Τζό Χάρτ, καθώς βραβεύτηκε από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που έκανε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Κομπανί, Στόουνς, Λαπόρτ, Μεντί, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα (74′ Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα (58′ Ντε Μπρόινε), Μαχρέζ, Σανέ, Αγουέρο (66′ Γκαμπριέλ Ζεσούς).

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Χαρτ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Λένον (69′ Γουέστγουντ), Ντεφούρ (75′ Μπαρνς), Κορκ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ, Βόουκς (69′ Γουντς).

Με νίκη συνέχισε και η Τότεναμ, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να περνά αλώβητη από την έδρα της Γουέστ Χαμ με γκολ του Λαμέλα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Με αυτή την νίκη, τα «σπιρούνια» δεν έχασαν την επαφή τους με την κορυφή και φτάνοντας στην βαθμολογία την Τσέλσι με 21 πόντους. Από την άλλη η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να παραμένει στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας με 7 βαθμούς συγκομιδή μετά από τις πρώτες εννιά αγωνιστικές.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Κάρντιφ με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί με 4-2 της Φούλαμ. Εξαιρετική εκκίνηση στο ματς με τρια γκολ να σημειώνονται στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Σίρλε έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 11ο λεπτό, αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Ο Μέρφι στο 15ο λεπτό και ο Ρέιντ στο 20ο λεπτό έφεραν τούμπα το ματς με τον Ράιαν Σεσσενιόν να ισοφαρίζει στο 34ο λεπτό του αγώνα, θέτοντας εαυτό τον πρώτο άνθρωπο που σκοράρει ενώ είχε γεννηθεί από το 2000 και μετά στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πάτερσον και Χάρις έδωσαν την νίκη στην Κάρντιφ δίνοντας την μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Μεγάλο «τρίποντο» πέτυχε η Γουότφορντ με την ομάδα του Χοσέ Χολέβας να φεύγει νικήτρια από την έδρα της Γουλβς χάρη σε ένα δίλεπτο φωτιά. Ο Ντουκούρε σέρβιρε στους Κάπουε (20΄) και Περέυρα(21΄) έτοιμα γκολ και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς με αυτήν την νίκη πρόσπερασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην βαθμολογία σκαρφαλόνοντας στην 6η θέση. Από την άλλη η Γούλβς έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία μένοντας έτσι στην 7η θέση.

https://streamable.com/u9zgr

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ήρθαν οι Μπόρνμουθ με την Σάουθάμπτον. Τα «κεράσια» έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν έστω και προσωρινά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Σάουθαμπτον πήρε πόντο-ανάσα σε μια δύσκολή έδρα. Τέλος, η Μπράιτον κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Νιουκάστλ με ένα γκολ του Κάιαλ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης ξεπερνώντας την Μπέρνλι στην βαθμολογία, ενώ η Νιουκάστλ, μετά από την νίκη της Κάρντιφ πήγε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

Γούεστ Χαμ-Τότεναμ 0-1

Γούλβς- Γουότφορντ 0-2

Κάρντιφ- Φούλαμ 4-2

Μάντσεστερ Σίτι- Μπέρνλι 5-0

Μπόρνμουθ- Σάουθαμπτον 0-0

Νιουκάστλ- Μπράιτον 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ