Η συγγνώμη που αποδέχθηκε ο Μουρίνιο και το «είμαστε στη λάθος πλευρά» του Σάρι

Η συγγνώμη που αποδέχθηκε ο Μουρίνιο και το «είμαστε στη λάθος πλευρά» του Σάρι

Ζοζέ Μουρίνιο και Μαουρίτσιο Σάρι ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους όσον αφορά στο περιστατικό που σημάδεψε το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2), με τον Ιταλό προπονητή να παίρνει το μέρος του Πορτογάλου και όχι του βοηθού του, διότι «είμαστε στη λάθος πλευρά της κατάστασης». Ο Μουρίνιο αποδέχθηκε τη συγγνώμη του Μάρκο Ιάνι.

Ο βοηθός του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι, Μάρκο Ιάνι, πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο απέναντι στον Ζοζέ Μουρίνιο μετά το γκολ τους Ρος Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις, με συνέπεια να επιφέρει την αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού και να ακολουθήσει μεγάλη ένταση δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, το θέμα φαίνεται πως οδηγήθηκε σε αίσιο τέλος, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον προπονητή των Κόκκινων Διαβόλων, ο οποίος δήλωσε πως αποδέχθηκε τη μετέπειτα συγγνώμη του Ιάνι, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια και το σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Σάρι σε αυτό.

«Δεν είμαι ενοχλημένος με τίποτα. Ό,τι συνέβη με τον βοηθό του Σάρι, κάτι που ο Σάρι ήταν ο πρώτος που ήρθε και μου είπε ότι θα έλυνε το πρόβλημα εσωτερικά μαζί μου. Μετά από αυτό, ο βοηθός του ήρθε στο γραφείο και μου ζήτησε συγγνώμη. Αμέσως είπα ότι «αν το εννοείς, και ήρθες για να ζητήσεις συγγνώμη, φυσικά και δέχομαι τη συγγνώμη και το ξεχνάω, επειδή κι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη στην καριέρα μου. Οπότε δεν πρόκειται να σε σκοτώσω για ένα μόνο λάθος.

Όσο για το αν σεβάστηκαν οι φίλοι της Τσέλσι, στους οποίους ύψωσε τρία δάχτυλα πριν αποχωρήσει από το χορτάρι (υπονοώντας τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησαν οι Μπλε υπό τη δική του ηγεσία), είπε: «Όχι, δεν νομίζω. Αλλά αυτό δεν είναι δική μου ευθύνη. Έχω ένα συγκεκριμένο επίπεδο εκπαίδευσης, κοινωνικά και αθλητικά, οπότε ό,τι έκανα σήμερα εδώ, θα το κάνω μια μέρα στη Μαδρίτη, στο Πόρτο, στο Μιλάνο. Θα προσπαθήσω να συμπεριφερθώ με τον ίδιο τρόπο, αλλά μετά οι αντιδράσεις των οπαδών δεν είναι στο χέρι μου».

«Είμαστε στη λάθος πλευρά»

Εν συνεχεία ήρθε η σειρά του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος φυσικά ρωτήθηκε στις δηλώσεις του για περιστατικό και τόνισε πως «δυστυχώς δεν είναι τι συνέβη, αλλά όταν μίλησα στον Ζοζέ, φυσικά και μετά μίλησα και στο μέλος του επιτελείου μου, επειδή πιστεύω ότι ήμαστε στη λάθος πλευρά. Οπότε το αντιμετώπισα άμεσα».

Για το πώς σκοπεύει να χειριστεί τον Ιάνι, τόνισε: «Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα λυθεί εκ των έσω. Πρέπει να είμαι πολύ σκληρός. Δεν μπορώ να έρθω εδώ και να πω τα πάντα, διαφορετικά δεν θα είμαι αξιόπιστος μπροστά στο επιτελείο μου. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος. Όπως είπα, αφότου μίλησα με τον Ζοζέ, κατάλαβα ότι βρισκόμαστε στη λάθος πλευρά της κατάστασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ