Η εξαφάνιση – μυστήριο του Βάρντι από το Άρσεναλ – Λέστερ (vid)

Η εξαφάνιση – μυστήριο του Βάρντι από το Άρσεναλ – Λέστερ (vid)

Ο Τζέιμι Βάρντι εγκατέλειψε το γήπεδο στο 87ο λεπτό του Άρσεναλ - Λέστερ και δεν επέστρεψε ποτέ. Δεν αποχώρησε τραυματίας, δεν αντικαταστήθηκε και δεν συζήτησε δευτερόλεπτο με τον προπονητή του. Απλά, σηκώθηκε κι έφυγε!

Από εδώ ο Βάρντι, από εκεί ο Βάρντι, μα που πήγε ο Βάρντι; Κάπως έτσι μπορούμε να συνοψίσουμε αυτό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας (22/10) στο Emirates. Λίγα λεπτά προ της ολοκλήρωσης του Άρσεναλ – Λέστερ και ενώ η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγούνταν με 3-1 των Αλεπούδων, ο Άγγλος φορ… σηκώθηκε κι έφυγε.

Όπως ακριβώς το διαβάσατε. Δεν περίμενε τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά αποχώρησε από το γήπεδο με δική του πρωτοβουλία στο 87ο λεπτό, τη στιγμή μάλιστα που ο Κλοντ Πιελ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του και δεν μπορούσε να τον αποσύρει.

Όχι ότι ο Βάρντι τον συμβουλεύτηκε για την κίνησή του να αφήσει με δέκα ποδοσφαιριστές την ομάδα του, τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη τα όσα καταγράφηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.

Ο 30χρονος δεν έδειξε να αισθάνεται ενοχλήσεις και αυτό που υπέθεσαν άπαντες ήταν πως υπήρχε μεγάλη ανάγκη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Έλα όμως που ο Βάρντι δεν επέστρεψε ποτέ.

«Ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο. Φαίνεται καλά τώρα», ήταν το σχετικό σχόλιο του προπονητή της Λέστερ αμέσως μετά το ματς, στο οποίο, επιπροσθέτως, ο Άγγλος επιθετικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πιελ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Βάρντι να υπέφερε από στομαχικές διαταραχές, απαντώντας χιουμοριστικά πως «ναι, δεν μπορούσε να χωνέψει την απόφαση για το πέναλτι».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με την αποχώρηση του Βάρντι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ