Μουρίνιο : «Ο Κάρικ ξέρει ότι έχει θέση στο επιτελείο μου»

Μουρίνιο : «Ο Κάρικ ξέρει ότι έχει θέση στο επιτελείο μου»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον Μάικλ Κάρικ και ξεκαθάρισε πως ο Άγγλος μέσος έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο του αν το θελήσει.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Μάικλ Κάρικ και είπε πως του φυλάει κενή θέση στο επιτελείο του στην αγγλική ομάδα.

Επίσης υμνεί τον Κάρικ και ως παίκτη, αλλά κυρίως ως άνθρωπο, ενώ τόνισε πως αν αποφασίσει είτε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, είτε να σταματήσει , θα είναι χαρούμενος για αυτόν ότι κι αν συμβεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουρίνιο:

«Ο Μάικλ ως άτομο είναι πιο σημαντικός από τον Μάικλ ως παίκτης. Του δώσαμε χρόνο να χαλαρώσει, να αναρρώσει, να αισθανθεί αυτοπεποίθηση και να αποφασίσει πότε θέλει να παίξει και πότε θέλει να σταματήσει.

Ξέρει ότι έχει μια θέση στο επιτελείο μου εάν το επιλέξει. Όταν θα θελήσει την καρέκλα, θα του την βάλουμε σε γραφείο. Το θέλω αυτό, το θέλει και η διοίκηση, το θέλει και ο ιδιοκτήτης. Οπότε το μέλλον του είναι άνετο. Θα είναι μαζί μας. Αλλά εάν θέλει να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι έτοιμος για να το πράξει, αποτελεί ακόμη μία επιλογή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ