Δηλώνει άγνοια για το μέλλον του Ντε Χέα ο Μουρίνιο

Δηλώνει άγνοια για το μέλλον του Ντε Χέα ο Μουρίνιο

Άγνωστο ακόμα και για τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο Sky Sports.

Άγνοια για το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρει μόνο ο σύλλογος και ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορούν να απαντήσουν με ακρίβεια στο ερώτημα αυτό.

Το συμβόλαιο του Ντε Χέα λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θέλουν να φαντάζονται ότι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο μπορεί να αποχωρήσει από τον ρόστερ τους. Πάντως, το ενδεχόμενο ο Ισπανός να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ είναι ορατό, καθώς σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα τις προηγούμενες μέρες τον παρουσίαζαν διστακτικό να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Πάντως, ο Μουρίνιο δεν έχει ιδέα αν καταφέρουν οι ιθύνοντες της ομάδας να πείσουν τον 27χρονο τερματοφύλακα να υπογράψει νέο συμβόλαιο τονίζοντας: «Δεν είμαι άνετος για την παραμονή του Ντε Χέα, αλλά δεν ανησυχώ κιόλας. Δεν μπορώ να βρω τη σωστή λέξη στα αγγλικά. Θα δούμε τι θα συμβεί. Μόνο ο σύλλογος, ο Νταβίντ και το περιβάλλον του μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Το δικό μου σχόλιο είναι ότι όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι, πόσο σημαντικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εάν ο σύλλογος θέλει να γίνει καλύτερος από ότι είναι και όχι χειρότερος, προφανώς θα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει τον Νταβίντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ