«Μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο ο ιδιοκτήτης της Λέστερ»

«Μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο ο ιδιοκτήτης της Λέστερ»

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα που έρχονται από το Λέστερ της Αγγλίας με τα Μέσα να αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της τοπικής ομάδας επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη και τυλίχτηκε στις φλόγες εξω από το γήπεδο των Αλεπούδων.

Πριν από λίγο είχαμε την σοκαριστική είδηση από την Αγγλία, που ανέφερε πως μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη των αλεπούδων Σριβανταναπράμπα, συνετρίβη στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium! Αυτό που δεν ήταν επιβεβαιωμένο ήταν αν ο Ταϊλανδός κροίσος ήταν μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο.

Αν και κανένα μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο δεν έχει ακόμα τελική και σίγουρη ενημέρωση, σύμφωνα με το «creebhills.com» τα νέα δεν είναι καλά. Η εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα αλλά και ο αθλητικός διευθυντής μαζί με τον πιλότο, βρέθηκαν νεκροί έχοντας τρίτου βαθμού εγκαύματα και τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη.

Από την άλλη σύμφωνα με tweet του Μπεν Τζέικομπς από το ESPN, η ενημέρωση από την εταιρία King Power του Ταϊλανδού αναφέρει πως ο  Σριβανταναπράμπα ήταν εντός του ελικοπτέρου.

«Επικοινώνησα με την King Power, η οποία θα εκδώσει επίσημο ανακοινωθέν αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ του γηπέδου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ