Σοκ: Συνετρίβη έξω από το γήπεδο της Λέστερ το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της!

Σοκ: Συνετρίβη έξω από το γήπεδο της Λέστερ το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της!

Είδηση σοκ από την Αγγλία, καθώς λίγο μετά την λήξη του αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ, το ελικόπτερο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη των αλεπούδων Βιτσάι Σριβανταναπράμπα συνετρίβη στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium!

Σοκαριστική είδηση από την Αγγλία, καθώς μετά την λήξη του αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ, το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη των αλεπούδων Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, συνετρίβη στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium! Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο, αν ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη.  Κάποια ΜΜΕ της Αγγλία λένε οτι ο Ταϊλανδός ήταν το μοναδικό άτομα της οικογένειάς του που βρέθηκε απόψε στο γήπεδο. Ομως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί αν όντως επέβαινε στο ελικόπτερο, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες.

Πάντως η μεταφορά του από και προς το γήπεδο όταν η ομάδα του είχε αγώνες, ήταν συνηθισμένο να γίνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο απογειώθηκε από το καθιερωμένο ελικοδρόμιο που βρίσκεται μέσα στο στάδιο και συνετρίβη ελάχιστα λεπτά αργότερα σε ένα κοντινό πάρκινγκ.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει οτι το αεροσκάφος απογειώθηκε κανονικά, ωστόσο μετά από λίγο άρχισε να φέρνει στροφές γύρω από τον εαυτό του και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος. Κατόπιν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από έκρηξη, με τις φλόγες να τυλίγουν το όχημα.

Φίλαθλοι και παίκτες που είδαν το περιστατικό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών ξέσπασαν σε κλάματα.

Επί τόπου έφτασαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες και να σβήσουν την πυρκαγιά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ