«Ένας αστυνομικός προσπάθησε να μπει στο ελικόπτερο πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες»

«Ένας αστυνομικός προσπάθησε να μπει στο ελικόπτερο πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες λίγο πριν το μοιραίο ελικόπτερο πάρει φωτιά

Η ποδοσφαιρική κοινότητα της Αγγλίας παραμένει σοκαρισμένη από την είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σριβανταναπράμπα, λίγο έξω από το στάδιο της ομάδας.

Ενώ όλοι περιμένουν κάποια επίσημη ανακοίνωση της ομάδας καθώς και επιβεβαίωση για το αν ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος επέβαινε σε αυτό, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το περιστατικό όπως εκτυλίχθηκε από κοντά.

Ένας από αυτούς μένει κοντά στο «Κing Power Stadium» και ανέφερε πως ένας αστυνομικός προσπαθούσε μάταια να σπάσει το τζάμι του ελικοπτέρου, προτού αυτό τυλιχθεί στις φλόγες, αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει.

«…Ήταν δύο αστυνομικοί στο περιπολικό. Ο ένας από αυτούς φάνηκε να ψάχνει κάτι στο περιπολικό, ενώ ο άλλος προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι με ένα αντικείμενο που είχε στο χέρι του.

Τότε είδα τον άλλο αστυνομικό με έναν πυροσβεστήρα να προσπαθεί να αποτρέψει τις φλόγες απ» το να εξαπλωθούν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έγινε μια έκρηξη και όσοι βρίσκονταν στο σημείο αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας.»

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, δημοσιεύματα του BBC αναφέρουν πως ο Σριβανταναπράμπα επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ