Άρσεναλ – Λίβερπουλ 1-1

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 1-1

Ο Μίλνερ έριξε την «κανονιά» στο 61' για το 0-1 της Λίβερπουλ στο Emirates, όμως ο Λακαζέτ απάντησε στο 82' για το τελικό 1-1 και έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι την ευκαιρία να ανέβει μόνη στην κορυφή της Premier League.

Το… χάος καλά κρατεί. Η Λίβερπουλ πήρε το βαθμό στο Emirates (1-1), απέναντι σε μια Άρσεναλ που όλο και περισσότερο εντυπωσιάζει με την απόδοσή της επί εποχής Ουνάι Έμερι. Αλλά αυτός ο βαθμός δεν ήταν αρκετός.

Διότι με νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο κυριακάτικο (04/11) ματς με τη Σαουθάμπτον, οι Πολίτες θα… ξεμοναχιαστούν επιτέλους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και στο +2 από τους Κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Τζέιμς Μίλνερ έριξε την «κανονιά» στο 61′ για το 0-1 της Λίβερπουλ, μετά από δύσκολη απόπειρα του Χόλντινγκ να απομακρύνει με το τακουνάκι, και προς στιγμήν αυτό έμοιαζε αρκετό. Και μετά ήρθε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Στο 82′ ο Ελνένι βρήκε τον Γάλλο επιθετικό με κάθετη πάσα κι εκείνος κοντρόλαρε, γύρισε και έγραψε το τελικό 1-1 από δύσκολη γωνία.

Όσο για το χάος που προαναφέραμε, αυτό αφορά στη διαμόρφωση της κατάταξης. Λίβερπουλ στους 27, Σίτι στους 26, Τσέλσι στους 24, Άρσεναλ στους 23, Τότεναμ στους 21 και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 20, η τελευταία μάλιστα σε ανοδική… τάση. Έχει ενδιαφέρον (και) η φετινή Premier League.

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Κολάσινατς (81’ Γουέλμπεκ), Τορέιρα, Τζάκα, Μχιταριάν (68’ ΙΒόμπι), Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ (73’ Ράμσεϊ), Λακαζέτ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): ‘Αλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (90’ Ματίπ), Φιρμίνο (80’ Σακίρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ