Μάτιτς: «Ήμουν 12 χρονών όταν βομβάρδιζαν τη Σερβία»

Μάτιτς: «Ήμουν 12 χρονών όταν βομβάρδιζαν τη Σερβία»

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Νεμάνια Μάτιτς απάντησε σ΄όσους τον κατηγόρησαν ότι δεν τίμησε τα θύματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Νεμάνια Μάτιτς βρέθηκε στο στόχαστρο με κατηγορίες περί αδιαφορίας για τα θύματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην πρόσφατη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ. Με εκτενές μήνυμά του στο instagram απάντησε…

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Καταλαβαίνω πλήρως γιατί οι άνθρωποι φορούν το λουλούδι παπαρούνας και σέβομαι απολύτως το δικαίωμα του καθενός να το κάνει. Έχω πλήρη κατανόηση για όποιον έχει χάσει έναν άνθρωπο στον πόλεμο. Ωστόσο, αυτό μου θυμίζει τις επιθέσεις που δέχθηκε η χώρα μου, ήμουν κι εγώ ένα φοβισμένο 12χρονο αγόρι την Ανοιξη του 1999 όταν κατέστρεφαν τη Σερβία με βόμβες.

Είχα φορέσει πέρσι, αλλά όταν το σκέφτηκα ξανά, σκέφτηκα ότι δεν ήταν σωστό να φορέσω ένα λουλούδι. Δεν θέλω να υπονομεύσω αυτό το σύμβολο, ως σύμβολο υπερηφάνειας στη Βρετανία. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Ελπίζω ότι όλοι θα καταλάβουν τους λόγους μου τώρα που τους εξήγησα και ότι θα μπορέσω να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου».

https://www.instagram.com/p/BpzJX_kl31f/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ