Νιούκαστλ : Θέλει δανεικό τον Λουκ Σο

Νιούκαστλ : Θέλει δανεικό τον Λουκ Σο

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Λουκ Σο δεν αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξετάζει την περίπτωσή του δανεισμού του τον Ιανουάριο.

Ο εφιάλτης του Λουκ Σο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, αφού θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον Άγγλο μπακ μετά τον τραυματισμό του και προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ ενδιαφέρεται για τον Σο και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Να υπενθυμίσουμε πως η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Άγγλο μπακ από τη Σαουθάμπτον το 2014 έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών, αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί και κυρίως ο χαρακτήρας του τον έχουν πάει πολύ πίσω με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος προπονητής της Γιουνάιτεντ να μην τον θέλει στο ρόστερ του.

Ο Σο θέλει να φύγει από το Ολντ Τράφορντ και η Νιουκαστλ είναι μια καλή ευκαιρία για ν ασώσει την καριέρα του, διότι μην ξεχνάμε πως είναι μόλις 22 χρονών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ