Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό παίκτης της Λίβερπουλ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό παίκτης της Λίβερπουλ

Μαύρα σύννεφα πάνω από το Λίβερπουλ και το Άνφιλντ μιας και παίκτης του Γιούργκεν Κλοπ κατηγορείται για συμμετοχή σε παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες.

Ο επιθετικός των κόκκινων, Ντάνιελ Στάριτζ κατηγορείται για παράβαση των κανόνων περί στοιχηματισμού, της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι κατηγορίες φαίνεται να αφορούν δραστηριότητες που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2018, όταν ο Άγγλος επιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λίβερπουλ στη Γουέστ Μπρόμιτς.

Ο διεθνής με τα Λιοντάρια στράικερ, έχει προθεσμία να απαντήσει στις κατηγορίες μέχρι τις 20 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Ο Στάριτζ στα 29 του χρόνια βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στη Λίβερπουλ που είχε ως χάιλαϊτ τη σεζόν 2013-2014 όπου στο πλευρό του Λουίς Σουάρες πέτυχε 23 γκολ σε 33 εμφανίσεις, οροθετήθηκε από συνεχείς τραυματισμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι ποδοσφαιριστής αδυνατεί να καταγράψει περισσότερες από 20 συμμετοχές στις τελευταίες 5 χρονιές που αγωνίζεται στο Νησί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ