Παρομοίασε με κώνους τους αμυντικούς της Λίβερπουλ ο Κουρτουά

Παρομοίασε με κώνους τους αμυντικούς της Λίβερπουλ ο Κουρτουά

Ο Τιμπό Κουρτουά φαίνεται πως δεν έχει και την καλύτερη άποψη για την αμυντική γραμμή της ομάδας της Λίβερπουλ.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Λίβερπουλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την αμυντική της γραμμή, καθώς οι παίκτες της στερούνται σταθερότητας.

Αυτό το πρόβλημα διέκρινε και ο Τιμπό Κουρτουά, καθώς χαρακτήρισε κώνους τους αμυντικούς των Κόκκινων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βέλγος τερματοφύλακας μιλώντας στο επίσημο σάιτ των Λονδρέζων προέβη σε αυτόν το χαρακτηρισμό την ώρα που εκθείαζε την απόδοση του συμπαίκτη του Εντέν Αζάρ στο σαββατιάτικο ματς των δύο ομάδων.

«Ο Αζάρ είναι τρομερός παίκτης, ίσως ο καλύτερος του πρωταθλήματος. Το έδειξε με την απόδοσή του. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο περνούσε τρεις και τέσσερις αμυντικούς σαν να ήταν κώνοι. Ήταν εκπληκτικός. Δεν μιλάμε για παίκτες χαμηλότερου επιπέδου, σαν αυτούς που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο, αλλά για αυτούς της Λίβερπουλ είναι πολύ καλοί. Τους πέρναγε σαν να μην υπήρχαν», ανέφερε ο 25χρονος κίπερ.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ Σιμόν Μινιολέ που είναι ο αναπληρωματικός του Κουρτουά στην εθνική Βελγίου.

Οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς ο τερματοφύλακας της Τσέλσι θεωρεί πως δέχτηκε προσωπική επίθεση από τον ομόλογό του με σκοπό την θέση του βασικού στο Μουντιάλ του 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ