Άρσεναλ : Ετοιμάζει πρόταση για τον Φεκίρ

Άρσεναλ : Ετοιμάζει πρόταση για τον Φεκίρ

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Λιον, Ναμπίλ Φεκίρ κι αν αποχωρήσει ο Αλέξις Σάντσες θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Ναμπίλ Φεκίρ πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα της Λιόν, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να εξετάζει την περίπτωσή του. Οι κανονιέρηδες βρίσκονται σε συζητήσεις με την γαλλική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, με τους λιονέ να αξιώνουν περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο Φεκίρ είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσες, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει και δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως η Άρσεναλ δεν θα κινηθεί τον Ιανουάριο για τον παίκτη της Λιόν, εκτός αν πουλήσει έναν εκ των Οζίλ η Αλέξις.

Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως η ομάδα του Βενγκέρ δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του Φεκίρ, αφού την περίπτωσή του παρακολουθούν τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τους λιονέ έως το 2020 και οι διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς, αναμένεται να είναι σκληρές, αφού δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει εύκολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ