Θέλει Όμπλακ στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Θέλει Όμπλακ στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Την περίπτωση του Γιάν Όμπλακ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει τον Σλοβένο τερματοφύλακα ψηλά στην μεταγραφική του λίστα.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης της συνεργασίας της με τον Νταβίντ ντε Χέα, όρος ο οποίος είναι τοποθετημένος στο τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ισπανό τερματοφύλακα, αλλά τα σενάρια που τον θέτουν εκτός Ολντ Τράφορντ αυξάνονται ραγδαία.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων στο ενδεχόμενο, αν δεν καταφέρουν να πείσουν τον Ντε Χέα να ανανεώσει με τον σύλλογο, με τον Τζόρνταν Πίκφορντ να είναι μία από αυτές.

Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα team talk, πιο ψηλά στην μεταγραφική του λίστα έχει τον Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, πιέζοντας αρκετά την διοίκηση της ομάδας να τον αποκτήσει ακόμα και αν χρειάζονται να δαπανηθούν σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να ανανεώσουν με τον Σλοβένο τερματοφύλακα αλλά ο ίδιος δεν έχει ανάψει το πράσινο φως προς την διοίκηση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ