Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 2-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 2-2

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έμειναν ισόπαλες (2-2), αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μπορεί η Άρσεναλ να προηγήθηκε δυο φορές (Μουστάφι 26΄, Λακαζέτ 68΄) στο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τις απαντήσεις (Μαρσιάλ 30΄, Λίνγκαρντ 69΄) με το τελικό 2-2 να μην αφήνει ικανοποιημένες καμία από τις δυο ομάδες. Πίεσαν για το γκολ της νίκης οι «κανονιέρηδες» αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μένει χωρίς νίκη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ με σκοπό να πάρουν την νίκη που θα τους ανέβαζε την ψυχολογία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν την νίκη έτσι ώστε να μην χάσουν το τρένο της τετράδας, ενώ οι «κανονιέρηδες» μετά από την νίκη τους κόντρα στην Τότεναμ ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα γι να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι γηπεδούχοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Λένο. Και από την στιγμή που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κεφαλιά του Μουστάφι- τραγικό λάθος του Ντε Χέα ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα απ’ τα χέρια κι αυτή πέρασε τη γραμμή.

Ωστόσο το το προβάδισμα των «κανονιέρηδων» δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά καθώς μετά από απόκρουση του Λενό ο Ερέρα γύρισε προς τον Μαρσιάλ και αυτός από κοντά ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους». Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πολλά λάθη που γινόταν εκατέρωθεν δεν βοήθησαν να βρουν ρυθμό οι δυο ομάδες. Μάλιστα, από ένα λάθος του Ρόχο, η Άρσεναλ ξαναπήρε το προβάδισμα καθώς ο Μικιταριάν που έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Λακαζέτ και αυτός με υπερένταση κατάφερε να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο και πάλι η Γιουνάιτεντ άμεσα βρήκε την λύση, καθώς μετά από λάθος της άμυνας των «κανονιέρηδων» ο Λίνγκαρντ από κοντά ισοφάρισε εκ νέου.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες εστίες με αποτέλεσμα να μένει τελικά το 2-2, αν και η Άρσεναλ πίεζε περισσότερο για το γκολ της νίκης.

Στο άλλο ματς που ήταν στις 22:00 η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-1 της Σάουθαμπτον εντός έδρας. ι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κέιν στο 9΄ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ καθάρισε το ματς με άλλα δύο γκολ και σκόρερ του Μόουρα (51΄) και Σον (55΄). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Όστιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ