Μάντσεστερ Γιούναιτεντ – Φούλαμ 4-1

Μάντσεστερ Γιούναιτεντ – Φούλαμ 4-1

Απολαυστική ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με την Φούλαμ καθώς επικράτησε με 4-1. Νίκη και για την Άρσεναλ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Χάντερσφιλντ με γκολ του Τορέιρα στο 83΄.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απολαυστική απέναντι στην Φούλαμ επικρατώντας της με 4-1. Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για τους «κόκκινους διάβολους» που σημείωσαν τρία γκολ με τους Γιάνγκ, Μάτα και Λουκάκου. Νίκη και για την Άρσεναλ καθώς επικράτησε με 1-0 της Χάντερσφιλντ, με γκολ του Τορέιρα.

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε «τρίποντο» κόντρα στην Φούλαμ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε δυνατά και κατάφεραν να προηγηθεί στο 13΄ με τον Γιάνγκ, ο οποίος μετά από προσωπική ενέργεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Την σκυτάλη από τον Άγγλο άσο, την πήρε ο Χουάν Μάτα στο 28΄ ο οποίος έκανε το 2-0 και έφτασε τα 50 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Την ραψωδία στο πρώτο ημίχρονο την ολοκλήρωσε ο Λουκάκου στο 42΄, που πέτυχε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ κατέβασε ταχύτητα και δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο ημίχρονο και στο 67΄ η Φούλαμ μείωσε το σκορ σε 3-1 μετά από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καμαρά. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Λουκάκου στο 82΄, καθώς μετά από ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Την καλή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ συνέχισε η Άρσεναλ με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να επικρατεί δύσκολα της Χάντερσφιλντ με 1-0 με γκολ του Τορέιρα, φτάνοντας τα 14 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα (10-4-0) και ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες αφού πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν είχε όρεξη για… αστεία και «έπνιξε» την Χάντερσφιλντ. Το γκολ ήρθε στο 83΄ με τον Ουρουγουανό ψαλιδάκι μετά από γύρισμα του Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Τα υπόλοιπα ματς των 17:00

Μπέρνλι-Μπράιτον 1-0
(40’ Ταρκόφσκι)

Κάρντιφ-Σαουθάμπτον 1-0
(74’ Πάτερσον)

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 3-2
(48’ Σνόντγκρας, 62’ Ερνάντες, 65’ Φελίπε Άντερσον – 6’ ΜακΆρθουρ, 76’ Σλουπ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ