Χολέμπας: «Αδιαφορώ για το αν τα γκολ είναι ωραία ή σκ@τ@»

Χολέμπας: «Αδιαφορώ για το αν τα γκολ είναι ωραία ή σκ@τ@»

Ο Χοσέ Χολέμπας σημείωσε εκπληκτικό γκολ στη νίκη της Γουότφορντ επί της Κάρντιφ, ωστόσο ο αγχωτικός τρόπος με τον ήρθαν οι τρεις βαθμοί, έκαναν τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να τα... χώσει στη μεικτή ζώνη.

Το Σάββατο (15/12) η Γουότφορντ επικράτησε εντός έδρας της Κάρντιφ με 3-2, «σκαρφαλώνοντας» στην 10η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Ωστόσο η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας αγχώθηκε αρκετά για να πάρει το τρίποντο, καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες της, κάτι που φάνηκε και από τις «καυστικές» δηλώσεις που έκανε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

«Δεν είμαι χαρούμενος. Το να τελειώνει 3-2 ένα ματς όταν προηγείσαι 3-0 στην έδρα σου, είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί. Αδιαφορώ για το αν τα γκολ είναι ωραία ή σκ@τ@. Είναι ανεπίτρεπτο. Θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τη νίκη με 1-0 και να μην είχε παραβιαστεί η εστία μας. Χρειάζεται να μάθουμε από αυτά τα λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χολέμπας, ο οποίος ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με αριστοτεχνικό σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ