Λίβερπουλ : «Δεν με ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα» είπε ο Τσαν

Λίβερπουλ : «Δεν με ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα» είπε ο Τσαν

Ο Εμρέ Τσαν για πρώτη φορά μίλησε για το αν πρόκειται να ανανεώσει με την Λίβερπουλ ή όχι τους επόμενους μήνες με τον Γερμανό μέσο να υποστηρίζει πως για την απόφασή του ρόλο δεν παίζει μόνο το οικονομικό κομμάτι.

Μένει ή φεύγει ο Εμρέ Τσαν από την Λίβερπουλ; Κανείς δεν ξέρει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Τουλάχιστον για την ώρα. Αν και όσο περνάει ο καιρός οι πιθανότητες δείχνουν πως ο Γερμανός χαφ δύσκολα θα παραμείνει στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

Πάνω- κάτω αυτό παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Γερμανός χαφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Liverpool Echo». Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα πλάνα του και για το αν θ΄ανανεώσει σύντομα την συνεργασία του με τους «reds».

«Γιατί ρωτάτε εμένα για το αν θα ανανεώσω ή όχι με την Λίβερπουλ; Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και δεν με νοιάζει κάτι άλλο. Γι’ αυτό το λόγο και έχω αφήσει τον μάνατζέρ μου να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για το μέλλον μου. Ωστόσο, αυτό που έχω να πω είναι πως δεν με ενδιαφέρει μόνο τα χρήματα για το αν θα παραμείνω ή όχι στην Λίβερπουλ», τα λόγια του Τσαν.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως ο πρώην παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν φημολογείται πως έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Γιουβέντους, ενώ τα ιταλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να υπογράφει τον Ιανουάριο προσύμφωνο συνεργασίας με τους Μπιανκονέρι, ώστε εκείνοι να τον κάνουν δικό τους στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ