Μπερμπάτοφ: «Μόνιμη δουλειά στον Σόλσκιερ εάν…»

Μπερμπάτοφ: «Μόνιμη δουλειά στον Σόλσκιερ εάν…»

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερα γνωστός σε εμάς από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Τη «μονιμοποίηση» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που στο τέλος της σεζόν θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη τετράδα, προτείνει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος πέρασε 11 χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ 1996-2007 με απολογισμό 126 γκολ, ανέβαλε χρέη προσωρινού προπονητή έως το τέλος της σεζόν μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

«Για την Γιουνάιτεντ, να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα κάτω από τις οδηγίες του Σόλσκιερ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όχι, όμως, απίθανο», υποστήριξε ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος αγωνίστηκε 4 χρόνια με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» (2008-2012), στο «Betfair».

«Εάν καταφέρει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου για περισσότερα χρόνια. Υπάρχουν ελάχιστοι «εκλεκτοί» προπονητές που ξεκινούν σε κορυφαία κλαμπ» πρόσθεσε ο Βούλγαρος πρώην άσος των «μπέμπηδων» και συνέχισε: «Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ζινεντίν Ζιντάν είχαν μικρότερους ρόλους σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πριν αναβάλουν τα ηνία και να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Ο Όλε (Σόλσκιερ) κέρδισε την ευκαιρία μέσα από τη σωστή δουλειά που έκανε στη Νορβηγία.»

«Είναι άκρως θετικό για τον Όλε που θα έχει τον Μάικ Φίλαν και τον Μάικλ Κάρικ δίπλα του, καθώς αμφότετοι γνωρίζουν άριστα τα αποδυτήρια», είπε ακόμη ο Μπερμπάτοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ