Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κερδίσαμε τους πρωταθλητές!»

Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κερδίσαμε τους πρωταθλητές!»

Ο Σέρβος μέσος μίλησε για τη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Ετιχαντ και υποκλίθηκε στον Άντρος Τάουνσεντ για το τρομερό γκολ που πέτυχε απέναντι στους Πολίτες.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά τη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Ετιχαντ με 3-2, για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και βοήθησε τους Αετούς να κερδίσουν στην έδρα της Σίτι μετά από 28 χρόνια, τόνισε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του, που κατάφερε να νικήσει τους πρωταθλητές.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα. Είναι μια πολύ ξεχωριστή νίκη, γιατί την πήραμε απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές και ξέραμε πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Με το να σκοράρουμε τρεις φορές, νομίζω πως δείξαμε πως αξίζαμε τη νίκη».

Για το γκολ του Άντρος Τάουνσεντ, ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ, που έχω δει στην καριέρα μου. Τα είχε καταφέρει να βάλει ένα και με την Μπέρνλι, γενικά το έχει αυτό, αλλά ήταν ένα εκπληκτικό γκολ». Από την πλευρά του ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόγκτσον, τόνισε: «Κάναμε μια πολύ πειθαρχημένη και σκληρά δουλεμένη εμφάνιση. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σταθήκαμε επάξια απέναντι στη Σίτι. Ήταν μια πολύ καλή μέρα στη δουλειά και τρεις φανταστικοί βαθμοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ