Άρσεναλ : «Χτυπάει» Μπενζεμά

Άρσεναλ : «Χτυπάει» Μπενζεμά

Την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται πως εξετάζουν πολύ σοβαρά οι άνθρωποι της Άρσεναλ, ενόψει καλοκαιριού, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ο Καρίμ Μπενζεμά τις τελευταίες σεζόν δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Η «κοιλιά» που έχει κάνει είναι μεγάλη. Κάτι που έχουν παρατηρήσει εδώ και καιρό οι άνθρωποι της Βασίλισσας.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν έχουν πρόβλημα στο ν’ ακούσουν προτάσεις. Και εφόσον είναι καλές να πουλήσουν τον Γάλλο φορ. Μία από τις ομάδες που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, είναι η Άρσεναλ.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα «Don Balon» (που δεν φημίζεται για την εγκυρότητά της). Μάλιστα, οι Κανονιέρηδες είναι πρόθυμοι το προσεχές καλοκαίρι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στους Μερένχες για την αγορά του που θα φτάνει τα 53 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ, οι Άγγλοι θα θέλουν άμεσα κάποιον επιθετικό με εμπειρία και ποιότητα, αφού ο Αλέξις Σάντσες θα φύγει από τις τάξεις της Άρσεναλ άμεσα, κάτι που σίγουρα αν συμβεί θα αποδυναμώσει την επιθετική γραμμή των Λονδρέζων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ