Έβερτον – Τότεναμ 2-6

Έβερτον – Τότεναμ 2-6

Μπορεί η Έβερτον να προηγήθηκε της Τότεναμ, όμως οι Σπερς τη διέσυραν στη συνέχεια επικρατώντας με 6-2 στο Γκούντισον Παρκ! Στο -2 από τη δεύτερη Σίτι οι Πετεινοί.

Η ήττα από την Άρσεναλ στις αρχές του μήνα, δεν κατέβαλε την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που έκτοτε μετράει τέσσερις σερί νίκες. Το απόγευμα της Κυριακής (23/12) διέσυρε μέσα στο Γκούντισον Παρκ την Έβερτον (6-2), προσπέρασε τις Τσέλσι και ‘Αρσεναλ και πλησίασε στο -2 την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα Ζαχαρωτά άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Γουόλκοτ (21’, 1-0), αλλά μετά οι Σπερς δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι. Ο Σον, ο Κέιν και η παρέα τους ήταν καταιγιστικοί!

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας έκανε δώρο το 1-1 στον Σον στο 27’ και έφτασε τα τρία λάθη στο φετινό πρωτάθλημα που έχουν κοστίσει στην ομάδα του.

Έκτοτε η Τότεναμ έμοιαζε ασταμάτητη.  Ο Ντέλε Άλι πήρε το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του πορτιέρε των γηπεδούχων και έκανε το 1-2 (35’), ο Χάρι Κέιν από κοντά έκανε το 1-3 (42’) στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Έρικσεν με τέλειο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-4 (48’),ο Σίγκουρντσον μείωσε για την Έβερτον προσωρινά (51’, 2-4) και το κρεσέντο των Πετεινών συνεχίστηκε…

Ο Λαμέλα τροφοδότησε τον Σον (61’) για το 2-5, ενώ ο Κορεάτης πάσαρε στον Κέιν στο 74ο λεπτό, με τον Άγγλο στράικερ να διαμορφώνει το τελικό 6-2!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Ντιν, Ζουμά, Κιν, Σίγκουρντσον (83′ Τοσούν), Αντρέ Γκόμες (53′ Σνάιντερλιν), Τομ Ντέιβις, Γουόλκοτ, Κάλβερτ-Λιούιν, Ριτσάρλισον (75′ Μπερνάρντ).

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Μπεν Ντέιβις, Ντάβιντσον Σάντσες, Μούσα Σισοκό (83′ Λούκας Μόουρα), Ερικσεν, Ντέλε Αλι (46′ Λαμέλα), Γουινκς, Σον (79′ Σκιπ), Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ