Σάουθγκεϊτ: «Γενναίος που μίλησε για τον ρατσισμό ο Στέρλινγκ»

Σάουθγκεϊτ: «Γενναίος που μίλησε για τον ρατσισμό ο Στέρλινγκ»

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας χαρακτήρισε γενναία την απόφαση του Ραχίμ Στέρλινγκ να μιλήσει για τον ρατισμό στο ποδόσφαιρο.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στον εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλσι στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο προπονητής του Άγγλου επιθετικού στην εθνική ομάδα, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του γενναία την απόφαση του Στέρλινγκ να μιλήσει για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφόρες στα γήπεδα είναι απαράδεκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι πιο εύκολο για μένα να μιλήσω για το πως αισθάνομαι όσον αφορά αυτά που έκανε ο Ραχίμ και το πόσο γενναίος είναι που μίλησε.

Έχουμε δει ρατσιστικές συμπεριφορές τους τελευταίους μήνες και πάντα δεν ήταν αποδεκτές. Παραμένουν απαράδεκτες, αλλά και απαράδεκτες θα είναι όσες φορές συμβούν στο μέλλον. Ελπίζω πως το τελευταίο δεν θα γίνει.

Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας και δυστυχώς ο ρατσισμός υπάρχει στην κοινωνία, οπότε κάποιες φορές οι άνθρωποι βρίσκουν πάτημα στον χώρο μας για να τον τροφοδοτήσουν. Στεκόμαστε απέναντι σε αυτό και κάνουμε τα πάντα για να σταματήσει να υπάρχει.

Εάν ο Ραχίμ μίλησε για όλα αυτά, τότε ίσως όντως συμβαίνουν στα γήπεδά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ