Ψάχνει για αμυντικό η Γιουνάιτεντ, σκέψεις για Βαράν

Ψάχνει για αμυντικό η Γιουνάιτεντ, σκέψεις για Βαράν

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως έχει εντοπίσει ήδη που χρειάζεται ενίσχυση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για αυτό το λόγο φέρεται να ζήτησε την απόκτηση αμυντικού και πιο συγκεκριμένα του Ράφαελ Βαράν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και λίγες μέρες έχει γυρίσει σελίδα απολύοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι κόκκινοι διάβολοι αντικατέστησαν τον Πορτογάλο τεχνικό με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος μάλιστα στο ντεμπούτο του στον πάγκο νίκησε με το εμφατικό 5-1 την Κάρντιφ.

Παρόλα αυτά και παρότι ο ίδιος ο Νορβηγός τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν υψηλή ποιότητα φαίνεται πως έχει εντοπίσει την αχίλλειο πτέρνα στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Σόλσκιερ είδε πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει έναν έμπειρο και σπουδαίο στόπερ που να κάνει τη διαφορά και ζήτησε την απόκτηση ενος τέτοιου σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Ο Σόλσκιερ μίλησε με τον Εντ Γουντγουόρντ και τη διοίκηση της ομάδας και θέλει αμυντικό με τον παίκτη που πιστεύει πως θα θωρακίσει τα μετόπισθεν να είναι ο Ράφαελ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος αμυντικός όμως είναι πανάκριβος και δύσκολα η Γιουνάιτεντ θα διαθέσει το ποσό που ζητάει η βασίλισσα και αγγίζει τα 100 εκατ. ευρω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ