Κλοπ: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Κλοπ: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε μετά το ματς της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ ότι είναι η ευκαιρία για τους κόκκινους να γράψουν ιστορία στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Με το τέλος του πρώτου γύρου στο αγγλικό πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ έχει χτίσει μία ικανοποιητική διαφορά -της τάξεως των έξι βαθμών- από την Τότεναμ κι επτά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ, εκμεταλλεύθηκαν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση και παράλληλα την πτώση των πολιτών, με αποτέλεσμα να βρίσκονται επικεφαλής με μία σχετική άνεση. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους, με προφανείς αποδέκτες τους παίκτες του.

«Έχουμε να παίξουμε με την Άρσεναλ και με την Σίτι. Είναι καλό να έχεις έξι βαθμούς περισσότερους από τους άλλους, όμως πρακτικά δεν σημαίνει κάτι περισσότερο. Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε, είναι να δημιουργήσουμε μία βάση για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος, θέλουμε να γράψουμε την δική μας ιστορία. Είμαστε η πρώτη ομάδα του Λίβερπουλ που ολοκληρώνει αήττητη το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη 19 αγώνες να δώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ