Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 1-2

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 1-2

Μια ομάδα... μόνος του ο Φελίπε Άντερσον, σκόραρε δύο φορές σε διάστημα έξι λεπτών (53', 59') και έδωσε τη νίκη στη Γουέστ Χαμ.

Σε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι, η Γουέστ Χαμ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Φελίπε Άντερσον που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, επικράτησε εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 2-1 και έδειξε πως αφήνει πίσω της την προ ημερών εντός έδρας ήττα από την Γουότφορντ.

Με εξαίρεση ένα σουτ του Λούκας Πέρεθ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, που πέρασε λίγο άουτ, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του 45λεπτου.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, η Σαουθάμπτον κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των «σφυριών», ο Ρέντμοντ σκόραρε προ κενής εστίας.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Φελίπε Άντερσον από πολύ δύσκολη γωνία εκτός περιοχής, έπιασε εκπληκτικό σουτ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο ίδιος παίκτης στο 59′, αξιοποίησε την πάσα του Αντόνιο που τον έβγαλε τετ α τετ και με εξίσου ωραίο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Γουέστ Χαμ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στους 27 πόντους και την 9η θέση η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι, ενώ η Σαουθάμπτον από την άλλη παρέμεινε στην 16η θέση με 15 βαθμούς, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ