Άνφιλντ, η κόλαση του Παπασταθόπουλου!

Άνφιλντ, η κόλαση του Παπασταθόπουλου!

Σε δύο επισκέψεις του Έλληνα διεθνούς αμυντικού στο γήπεδο της Λίβερπουλ, οι ομάδες του έχουν δεινοπαθήσει... κι εκείνος έχει να θυμάται εννέα γκολ!

Ήταν Απρίλιος του 2016, όταν η Λίβερπουλ είχε υποδεχτεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa League, με τον φωτεινό πίνακα, μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών να δείχνει 4-3 υπέρ των Reds. Σκόρερ τότε για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν οι Ορίγκι, Κουτίνιο, Σακό και Λόβρεν. Ενώ για τους Βεστφαλούς οι Μιχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ και Ρόις.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν τότε στις υπηρεσίες της Ντόρτμουντ, η οποία μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1 αγγίζοντας την πρόκριση, εν τέλει όμως έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το Άνφιλντ…

Περισσότερο από δύο χρόνια αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου (29/12) ο Έλληνας στόπερ επισκέφθηκε ξανά το γήπεδο της Λίβερπουλ, φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ αυτή τη φορά. Μετά το τελικό σφύριγμα του Όλιβερ, το σκορ ήταν 5-1 υπέρ των Reds, με τον Sokratis να έχει μάλιστα παραχωρήσει πέναλτι στην ομάδα του Κλοπ, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Κάθε άλλο παρά ιδανικά εξελίσσονται οι επισκέψεις του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού στο Λίβερπουλ, αφού μετράει 9 γκολ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ