Κλοπ: «Σχεδόν έκλαψα όταν ο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον Φιρμίνο»

Κλοπ: «Σχεδόν έκλαψα όταν ο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον Φιρμίνο»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ανέφερε ότι όταν ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Μο Σαλάχ άφησε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να εκτελέσει το πέναλτι αισθάνθηκε σχεδόν συγκινημένος.

Η Λίβερπουλ «αποπνέει υγεία» τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού. Οι Reds που είναι αυτήν την στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο +9 από την Τότεναμ διανύουν την πιο επιτυχημένη σεζόν των τελευταίων δεκαετιών και το καλό κλίμα φυσικά οφείλεται εν πολλοίς και στο σεβασμό που έχει ο ένας παίκτης προς τον άλλον, με αποτέλεσμα όλοι να εργάζονται προς το κοινό καλό.

Το καλό κλίμα στο σύνολό του, επιβεβαίωσε και ο τεχνικός των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, μέσω  δηλώσεών του μετά το εμφατικό 5-1 της ομάδα του επί της Άρσεναλ. Ο Γερμανός κόουτς λοιπόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στιγμή που ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε το πέναλτι που κέρδισε ο Λόβρεν, στον Ρομπέρτο Φιρμίνο να το εκτελέσει ώστε ο Μπόμπι να κάνει χατ-τρικ!

«Οταν ο Μο Σαλάχ έδωσε το πέναλτι στον ‘Μπόμπι’ σχεδόν έκλαψα γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο θέλει να σκοράρει ο Μο. Ήταν πραγματικό υπέροχο…», τόνισε συγκεκριμένα!

Από εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός σημείωσε: «Τα αγόρια έκαναν ένα μεγάλο βήμα. Δεν έχω να παραπονεθώ για κάτι από το 2018. Ήμασταν καλοί και κάναμε αυτά ακριβώς που έπρεπε. Το 5-1 εναντίον της Άρσεναλ δεν συμβαίνει συχνά, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος.»

https://twitter.com/BBCSport/status/1079119910960283652?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1079119910960283652&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fpremier-league%2Farticle%2F1308435%2Fklop-paraligo-na-klapso-otan-o-salah-afise-penalti-ston-firmino-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ