Ο Γκουαρδιόλα υποκλίθηκε στη Λίβερπουλ

Ο Γκουαρδιόλα υποκλίθηκε στη Λίβερπουλ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δίστασε να αναγνωρίσει on camera την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 3-1 και παρέμεινε στους 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Οι δύο τους θα αναμετρηθούν στις 3/1 σε έναν αγώνα που ίσως κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα λοιπόν, δείχνει να έχει συναίσθηση της δύσκολης αναμέτρησης που περιμένει την ομάδα του, αφού δεν δίστασε σε δηλώσεις μετά το ματς κόντρα στους Άγιους να αναγνωρίσει τη φόρα, την ποιότητα και την ψυχολογία της Λίβερπουλ τη δεδομένη στιγμή:

«Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες μετά από δύο ήττες. Οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε. Εάν μία ομάδα φτάσει τους 100 βαθμούς και την επόμενη σεζόν έχει 45 στον πρώτο γύρο, τότε δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Πάμε καλά, αλλά έχουμε απέναντί μας την ίσως δυνατότερη ομάδα στην Ευρώπη».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τις απουσίες που αντιμετωπίζει η Σίτι, ειδικά στον χώρο του κέντρου (Ιλκάι Γκουντογκάν και Κέβιν ΝτεΜπρόιν), δήλωσε πως η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί μέχρι την ημέρα του ματς:

«Ο Γκουντογκάν θα είναι, αλλά για τον Κέβιν θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ