«Η Γιουνάιτεντ πληρώνει την ρήτρα για Μανωλά»

«Η Γιουνάιτεντ πληρώνει την ρήτρα για Μανωλά»

Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει 38 εκατ. ευρώ στην Ρόμα για να πάρει τον Μανωλά πριν μπει στο κόλπο η Παρί Σεν Ζερμέν.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά έχει και σήμερα περίοπτη θέση στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης καθώς η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να δώσει στην Ρόμα την ρήτρα για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού και είναι έτοιμοι να δώσουν σχεδόν 38 εκατ. ευρώ (αυτή είναι η ρήτρα) για να προλάβουν την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ.

«Ο Έλληνας αμυντικός έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης. Πήγε από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα πριν από τέσσερα χρόνια κι έχει κάνει εξαιρετικές χρονιές.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχε δείξει και η Τσέλσι και η ομάδα του Λονδίνου ήταν έτοιμη να δώσει την ρήτρα στους τζιαλορόσι, καθώς ο Σάρι γνωρίζει καλά τον παίκτη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός από την Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό είχε δείξει και η Άρσεναλ», αναφέρει μεταξύ άλλων η αγγλική εφημερίδα.

Απομένει να δούμε αν τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει επίσημη πρόταση στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση του Μανωλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ