Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιουκάστλ να είναι το 4ο κατά σερί θύμα των Κόκκινων Διαβόλων, της οποίας επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0.

Η Νιουκάστλ υποδέχτηκε στο Σεν Τζέιμς Παρκ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Κόκκινοι Διάβολοι συνέχισαν να πιστοποιούν την απίστευτη αλλαγή τους μετά τη φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο. Τέταρτη νίκη υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ, η οποία όμως ήρθε πιο δύσκολα από τις προηγούμενες.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Νορβηγός τεχνικός είχε την έμπνευση να ρίξει στο ματς τον Λουκάκου στο 63’, με τον Βέλγο μόλις στο 64’ να τον… αποζημιώνει σκοράροντας για το 1-0. Η δεύτερη αλλαγή του Σόλσκιερ, Αλέξις Σάντσες, κλείδωσε επί της ουσίας το ματς. Ο Χιλιανός στο 80’ βρήκε τον Ράσφορντ με τον νεαρό Άγγλο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι στα τελευταία ματς δικαιολογούν το προσωνύμιό τους αφού με 14-3 γκολ και 4 νίκες στα τελευταία 4 ματς, έχουν πλέον μειώσει την απόσταση από την 4άδα της Premier που οδηγεί στο επόμενο Champions League στο -6, επωφελούμενοι από την ισοπαλία της Τσέλσι κόντρα στη Σαουθάμπτον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ