Σάρι : «Έμαθα για τον Πούλισιτς όταν τον ανακοινώσαμε»

Σάρι : «Έμαθα για τον Πούλισιτς όταν τον ανακοινώσαμε»

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος υποστήριξε πως έμαθε για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς, όταν ο Αμερικανός ανακοινώθηκε από την Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε δεχθεί μόνο μία διερευνητική ερώτηση στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο BBC με το πέρας του αγώνα της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον (0-0), ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε μια δήλωση που υποδηλώνει την αλλαγή πλεύσης που έχει κάνει το ποδόσφαιρο εν συγκρίσει με δύο δεκαετίες νωρίτερα. Ένα ποδόσφαιρο στο οποίο οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και οι προπονητές αντιμετωπίζονται, καλώς ή κακώς, ως προσωρινά μέλη της κάθε ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε, λοιπόν, πως η ενημέρωσή του σχετικά με την υπόθεση του Κρίστιαν Πούλισιτς, έμεινε σε μια διερευνητική ερώτηση που έγινε προς εκείνον στις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά. Παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Ντόρτμουντ, ο 59χρονος τόνισε πως δεν είχε ιδέα ότι το θέμα είχε προχωρήσει τόσο πολύ, έως ότου ανακοινωθεί.

«Δεν ήξερα τίποτα για τη μεταγραφή του Πούλισιτς μέχρι χθες (01/01). Ζήτησαν τη γνώμη μου για εκείνον πριν περίπου ένα μήνα και η εισήγησή μου ήταν θετική. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει για τις μεταγραφές. Εγώ πρέπει να επικεντρώνομαι στους αγώνες και να παίζω παίζω κάθε τρεις μέρες. Δεν ήξερα για τον Πούλισιτς, μέχρι που ανακοινώθηκε», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρώην τεχνικού της Νάπολι, τοποθέτηση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στα βρετανικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ