Τσέλσι – Νιουκάστλ 3-1

Τσέλσι – Νιουκάστλ 3-1

Η Τσέλσι είχε την παράδοση με το μέρος της, κόντρα στην Νιούκαστλ και δεν την πρόδωσε. Επικράτησε 3-1 με κορυφαίο τον Αζάρ και κλείδωσε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος

Με δύο γκολ του Εντέν Αζάρ ο οποίος… σεληνιάζεται μόλις βλέπει Καρακάξες, κι ένα του Αλβάρο Μοράτα, η Τσέλσι επικράτησε της Νιουκάστλ (3-1) στο Στάμφορντ Μπριτζ και συνέχισε την παράδοση που την θέλει αήττητη στη συντριπτική πλειοψηφία των φορών που υποδέχεται την Νιουκάστλ!

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Γκέιλ να κάνει το 0-1 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έδειξαν ποιος έχει το πάνω χέρι. Οι Καρακάξες πανηγύρισαν το προβάδισμά τους κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά.

Στο 21΄ο Αζάρ ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ, με τον Μοράτα να κάνει την ανατροπή και να βάζει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους στο 33′ κάνοντας ξανά του… κεφαλιού του. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε και πάλι ο Αζάρ στο 74′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Ρίτσι) συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την Νιουκάστλ να ηττάται κάθε φορά που ταξιδεύει στο βόρειο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι. (15 ήττες στις τελευταίες 22 εξορμήσεις της).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ