Δεν φεύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Δεν φεύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά δεν επιθυμεί να φύγει από τους κόκκινους διαβόλους.

Η αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύεται ευεργετική, όπως και η έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι λόγοι είναι πολλοί και κυρίως αγωνιστικοί, καθώς οι κόκκινοι διάβολοι μετρούν 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και είναι ξανά στο κόλπο της τετράδας, ενώ και οι παίκτες της ομάδας μοιάζουν πιο απελευθερωμένοι από ποτέ.

Ο πρώτος που έχει κάνει αισθητή τη διαφορά και στη διάθεση του αλλά και στο παιχνίδι του είναι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος είναι ο ηγέτης της Γιουνάιτεντ στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Ο Γάλλος σταρ είναι αναγεννημένος με την έλευση του Νορβηγού και οδηγεί την ομάδα από νίκη σε νίκη, ενώ ουσιαστικά βάζει τέλος και στα σενάρια για μεταγραφή του.

Πλέον ο Πογκμπά δεν θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ όπου ευχαριστιέται και πάλι το ποδόσφαιρο, έχει ελευθερία κινήσεων και αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, ενώ απολαμβάνει και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σόλσκιερ. Έτσι μπαίνει τέλος και στα σενάρια για μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα αλλά και στη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ