Μπράιτον – Λίβερπουλ 1-5

Μπράιτον – Λίβερπουλ 1-5

Η Λίβερπουλ έπαιξε διαστημικό ποδόσφαιρο και σκόρπισε στους πέντε ανέμους την ανήμπορη να αντιδράσει Μπράιτον, η οποία έγινε έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυναμικά στον αγώνα και έπνιξε με την πίεση της τους γηπεδούχους από το πρώτο κιόλας λεπτό. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 30’ με κεφαλιά του Τσαν. Μόλις δύο λεπτά αργότερα οι κόκκινοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Φιρμίνο να ολοκληρώνει μια σεμιναριακή αντεπίθεση της ομάδας του.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (48’) ο Βραζιλιάνος έκανε και το 3-0 για τη Λίβερπουλ ξανά μετά από κόντρα της ομάδας του, σε μια φάση που ξεκίνησε από μια απίθανη επέμβαση του Μινιολέ. Η Μπράιτον σε εκείνο το σημείο έδειξε ότι έχει σφυγμό και κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Μάρει στο 51ο λεπτό.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που συνέχιζαν να επιτίθενται κατά κύματα και να πετυχαίνουν δύο ακόμα γκολ. Στο 87΄ο Κουτίνιο ξεγέλασε τους πάντες με χαμηλή εκτέλεση φάουλ και δύο λεπτά αργότερα από προσπάθεια του Βραζιλιάνου η μπάλα κόντραρε στον Ντανκ και κατέληξε στα δίχτυα του Ράιαν για το τελικό 5-1.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 29 βαθμούς, ενώ η Μπράιτον παρέμεινε στους 17 βαθμούς και έπεσε στην 11η θέση.

Μπράιτον (Κρίς Χιούτον): Ράιαν, Μπρούνο (77’ Σελότο), Ντάφι, Ντανκ, Μπονγκ, Νοκάρτ (70’ Ιζκιέρδο), Πρόπερ, Στίφενς, Μπράουν (70’ Μαρτς), Γκρος, Μάρεϊ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Τσαν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (90’ Γκρούγιτς), Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Σαλάχ (79’ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Κουτίνο, Φιρμίνο (90’ Σολάνκε)

 

Στα άλλα ματς η Τότεναμ επιβεβαιώνει την αγωνιστική της κοιλιά αφού με τη σημερινή ισοπαλία έφτασε τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, την ώρα που η Στόουκ με τη νίκη επί της ουραγού Σουόνσι νίκησε μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και η Έβερτον μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει να ρολάρει με δύο σερί νίκες.

Αναλυτικά τα σκορ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις των 17:00 στην Premier League.

Γουέστ Μπρομ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Γουότφορντ – Τότεναμ 1-1 (Καμπασέλε 13’ / Σον 25’)

 

 

Λέστερ – Μπέρνλι 1-0 (Γκρέι 6’)

 

 

Στόουκ – Σουόνσι 2-1 (Σακίρι 36’, Ντιούφ 40 / Μπονί 3’)

 

 

Έβερτον – Χάντσερσφιλντ 2-0 (Σίγκουρντσον 47’, Κάλβερτ Λιούιν 74’)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ