«Η Μάντσεστερ θα δώσει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μανωλά»

«Η Μάντσεστερ θα δώσει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μανωλά»

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Γκαζέτα Ντέλο Σπορ αναφέρει πως η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου είναι έτοιμη να προσφέρει στον Μανωλά ετήσιες αποδοχές έξι εκατ. ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει σε περίοπτη θέση της λίστας της τον Κώστα Μανωλά και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, είναι διατεθειμένη να δώσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ με την Ρόμα. Το ποσό αγγίζει τα 38 εκατ. ευρώ και το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Γκαζέτα Ντέλο Σπορ είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, σε ότι έχει να κάνει με την προσφορά του αγγλικού συλλόγου στον παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει έξι εκατ. ευρώ τον χρόνο στον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Ένα εντυπωσιακό ποσό καθώς είναι τα διπλά από αυτά που κερδίζει ο διεθνής άσος από τους τζιαλορόσι.

Η Μάντσεστερ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό της ρήτρας για να πάρει τον Μανωλά, αλλά οι Ιταλοί γράφουν πως η διοίκηση των τζιαλορόσι προσπαθεί να πείσει τον Μανωλά για την υπογραφή νέου συμβολαίου, ώστε να αλλάξει την ρήτρα που υπάρχει αυτή την στιγμή. Θυμίζουμε ότι to10.gr είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες την συμφωνία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού μ’ έναν εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο, τον Μίνο Ραϊόλα και θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Ραϊόλα έχει κάνει μεγάλες δουλειές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ