Οι σύλλογοι της Premier League χρεώνουν 780 ευρώ τα παιδικά όνειρα!

Οι σύλλογοι της Premier League χρεώνουν 780 ευρώ τα παιδικά όνειρα!

Το τελευταίο σύμβολο της... άθλιας υπέρβασης στον κόσμο της Premier League, είναι η 700£ χρέωση της Γουέστ Χαμ στους γονείς των παιδιών που βγαίνουν από τη φυσούνα μαζί με τους παίκτες πριν από έναν μεγάλο εντός έδρας αγώνα!

Το να γνωρίσουν τα παιδιά τους ήρωές τους θα έπρεπε να είναι ανεκτίμητο, στους γονείς των παιδιών που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές της Premier League έξω από τη φυσούνα μέχρι και την σέντρα του ματς, κοστίζει ακριβά… Πιο συγκεκριμένα, η στιγμή που κάθε μπόμπιρας ονειρεύεται να ζήσει, το να γίνει δηλαδή «μασκότ» για μία ημέρα, να συνοδεύσει τους αγαπημένους του αθλητές στον αγωνιστικό χώρο σε κάποιο εντός έδρας ματς της ομάδας, απαιτεί μέχρι 700 στερλίνες (περίπου 780 ευρώ)!

Τόσα ζητούν κάποιες αγγλικές ομάδες της Premier League. Μάλιστα η… πιο ακριβή είναι η Γουέστ Χαμ (700 στερλίνες), ακολουθεί η Λέστερ (600 στερλίνες), η Τότεναμ (405 στερλίνες), η Γουλβς (395), η Κρίσταλ Πάλας (375), η Μπράιτον (350), η Μπέρνλι (300), η Φούλαμ (270), η Κάρντιφ (225), η Γουότφορντ (250), η Μπόρνμουθ (185). Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μεγάλοι σύλλογοι, όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ και η Άρσεναλ δεν ζητούν χρήματα!

Η διαρκής σχέσης μεταξύ του κορυφαίου επιπέδου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία και του αθώου ενθουσιασμού των παιδιών στα πρώτα του στάδια, εκεί που αρχίζει να αντιλαμβάνεται ένα παιδί αυτόν τον κάπως κρυστάλλινο κόσμο μπορεί να ενισχυθεί όταν κάποιος κληθεί να κρατήσει τα τα χέρια ενός παίκτη παγκόσμιας φήμης στον αγωνιστικό χώρο! Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία μιας σύντομη επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Και για τα παιδιά, εκείνα τα λεπτά είναι σκέτη μαγεία. Παίρνουν μια πολύτιμη γεύση του σταδίου, από την πλευρά των ηρώων τους, γεμάτη με θόρυβο και χρώμα. Η ανακάλυψη ότι ορισμένα κλαμπ της Premier League πωλούν την εμπειρία αυτή, έγινε από το BBC που έφερε στο φως της δημοσιότητας τα ποσά που καλούνται οι γονείς να πληρώσουν προκειμένου ένα παιδικό όνειρο να πάρει σάρκα και οστά. Ο Γκάρι Λίνεκερ έγραψε σχετικά στο twitter: «Αυτό είναι απαίσιο – φοβερή απληστία»!

https://twitter.com/GaryLineker/status/1080399852679430145

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ