Ποκετίνο: «Θέλω να μείνω στην Τότεναμ 20 χρόνια»

Ποκετίνο: «Θέλω να μείνω στην Τότεναμ 20 χρόνια»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι θέλει να μείνει στην Τότεναμ για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Premier League για 20 χρόνια και ίσως να τελειώσει την καριέρα του στο βόρειο Λονδίνο, ανέφερε το BBC.

Από την άφιξή του από τη Σαουθάμπτον το 2014, ο 46χρονος Αργεντινός, ο οποίος έχει αναφερθεί ως μελλοντικός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ισπανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης, έχει κάνει την Τότεναμ μια κορυφαία ομάδα που αγωνίζεται τακτικά στο Champions League.

«Ελπίζω ή επιθυμώ να είμαι εδώ 20 χρόνια και μετά να αποφασίσω να φύγω ή να τελειώσω την καριέρα μου εδώ», ανέφερε ο Ποκετίνο. «Είμαι τόσο επικεντρωμένος εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει αυτό που θέλει και να περάσει στην ιστορία. Θα ήταν φανταστικό, είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι εδώ».

Ο Ποκετίνο ελπίζει να μιμηθεί τη… μακροζωία στους πάγκους, που έδειξε ο πρώην μάνατζερ της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ήταν στους «κανονιέρηδες» για 22 χρόνια πριν φύγει στο τέλος της περασμένης σεζόν.

«Αλλά δεν ξέρω, γιατί πρέπει να ρωτήσω τον Βενγκέρ μια μέρα, αν έχω τη δυνατότητα, αν εκείνος είναι τόσο χαρούμενος με τον τρόπο που τελείωσε», είπε. «Αυτό που είδα από την άποψή μου, ήταν τόσο άδικο για το πώς τον αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι».

Ο Ποκετίνο δεν έχει κερδίσει ακόμα ένα τρόπαιο με την Τότεναμ, αλλά εξακολουθεί να είναι σε τέσσερις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν, έχοντας φτάσει στους «16» του Champions League, στα ημιτελικά του League Cup, όπου φιλοξενεί την Τσέλσι-και στην τέταρτη φάση του FA Cup.

Βρίσκεται στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και φιλοξενεί την Κυριακή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ