Τσέλσι – Νιουκάστλ 2-1

Τσέλσι – Νιουκάστλ 2-1

Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα η Τσέλσι επικράτησε εντός έδρας της Νιουκάστλ με 2-1 και «στρογγυλοκάθισε» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρομερό γκολ ο Γουίλιαν στο 57.

Η Τσέλσι δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε με 2-1 της Νιουκάστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξέφυγε 6 βαθμούς από την 5η Άρσεναλ, ενώ μείωσε στο 1 βαθμό τη διαφορά από την Τότεναμ (έχει ματς λιγότερο).

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλε» καθώς μόλις στο 9ο λεπτό, ο Νταβίντ Λουίζ έκανε μία τρομερή no look 50άρα μπαλιά, βγάζοντας τον Πέδρο τετ α τετ, που με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ βρήκε απάντηση στο γκολ του Ισπανού στο 40ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κλαρκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κέπα, κάνοντας το 1-1.

Η Τσέλσι δεν άργησε να ανακτήσει τα ηνία του αγώνα στο σκορ, καθώς στο 57′ ο Γουίλιαν με ένα εκπληκτικό και άπιαστο σουτ από δύσκολη γωνία έγραψε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στους 47 βαθμούς και την 4η θέση οι γηπεδούχοι, ενώ η Νιουκάστλ παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στην 18η θέση με 18 βαθμούς.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (63′ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν, Αζάρ (87′ Ζιρού), Πέδρο (80′ Χάντσον-Οντόι).

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Γέλντιν (82′ Μανκίγιο), Λεζέν, Λάσκελες, Κλαρκ, Ρίτσι, Πέρεθ (82′ Μέρφι), Λόνγκσταφ, Χέιντεν, Ατσού, Ροντόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ