Φούλαμ – Τότεναμ 1-2

Φούλαμ – Τότεναμ 1-2

Με ήρωα τον Χάρι Γουίνκς στις καθυστερήσεις η Τότεναμ νίκησε εκτός έδρας τη Φούλαμ με ανατροπή (2-1) και παρέμεινε στο κυνήγι της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Φούλαμ με 2-1, χάρη σε τέρμα του Χάρι Γουίνκς στις καθυστερήσεις και παρέμεινε στο κυνήγι της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Τα σπιρούνια βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο για 90 λεπτά και λίγο έλειψε να χάσουν βαθμό από τη συμπολίτισσα Φούλαμ, όμως ο Γουίνκς είχε διαφορετική άποψη και με όμορφη κεφαλιά στις καθυστερήσεις, έκανε την ολική ανατροπή και έδωσε στην Τότεναμ την ευκαιρία να παραμείνει στο -9 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

Παρά τις απουσίες η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο επικράτησε, παρά το γεγονός πως από το 17ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το αυτογκολ του Γιορέντε. Στην επανάληψη όμως τα σπιρούνια ανέβασαν ρυθμό και ισοφάρισαν άμεσα και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό με τον Ντέλε Άλι. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι Λονδρέζοι πίεσαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να σκοράρουν.

Μέχρι τις καθυστερήσεις όμως. Εκεί ανέλαβε δράση ο Χάρι Γουίνκς που κινήθηκε σαν επιθετικός και στην τελευταία φάση του ματς σκόραρε με όμορφη κεφαλιά δίνοντας στην Τότεναμ ένα τεράστιο διπλό και κρατώντας την στο παιχνίδι του τίτλου.

https://www.youtube.com/watch?v=LuEuUJCzD5A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ