Ξανά για Σάμαρη η Νιουκάστλ

Ξανά για Σάμαρη η Νιουκάστλ

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, οι «Καρακάξες» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Μπενφίκα για τον δανεισμό του Έλληνα μέσου.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με τη Μπενφίκα λήγει σε έξι μήνες και οι πιθανοί…μνηστήρες όλο και πληθαίνουν. Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Πόρτο να ασχολείται με την περίπτωση του 29χρονου, στο προσκήνιο αναδύθηκε και το όνομα της Νιουκάστλ.

Όπως αναφέρει το Skysports, ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπενφίκα για τον δανεισμό του Έλληνα χαφ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νιουκάστλ έχει προσπαθήσει να υπογράψει τον Σάμαρη, όμως όλες οι προηγούμενες προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Οι «Καρακάξες» πάντως δεν δείχνουν να χάνουν την πίστη τους για τον 29χρονο, με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει ζητήσει την απόκτησή του.

Τα προβλήματα τραυματισμών στα χαφ ταλανίζουν τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι ευελπιστούν πως αυτή τη φορά οι επαφές με τον Σάμαρη θα καρποφορήσουν.

Ο αμυντικός μέσος της Μπενφίκα τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «Αετών» και είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσει χρόνο συμμετοχής μακριά από τη Λισσαβόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ