Στέρλινγκ : Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League

Στέρλινγκ : Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2022 και μόλις βάλει την υπογραφή του θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, έως το καλοκαίρι του 2022, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια για μεταγραφή του.

Ο Άγγλος διεθνής πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κι αναμένεται να κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου. Την ανανέωση του νεαρού εξτρέμ έχει εισηγηθεί ο ίδιος ο Καταλανός προπονητής για να βάλει τέλος στις φήμες για αποχώρηση του.

Μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Στέρλινγκ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Premier League, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται στις 340.000 ευρώ την εβδομάδα. Μέχρι στιγμής πρώτος σε ετήσιες απολαβές στην Αγγλία είναι ο Πολ Πογκπά (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αμείβεται με 320.000 ευρώ τη βδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ