Σάρι: «Τελικά ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα…»

Σάρι: «Τελικά ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα…»

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Χάντερσφιλντ, ο Μαουρίσιο Σάρι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «Μπλε», τονίζοντας πως όταν δέχθηκε την δουλειά στην Τσέλσι δεν περίμενε να τα έβρισκε τόσο δύσκολα.

Το τρομερό ξεκίνημα της Τσέλσι στη φετινή σεζόν φαντάζει πλέον σαν μια μακρινή ανάμνηση. Οι απώλειες βαθμών και οι μέτριες εμφανίσεις έχουν προκαλέσει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στο «Σταμφορντ Μπριτζ» και ο Μαουρίσιο Σάρι βλέπει τα προβλήματα να δημιουργούν…βουνό. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Ιταλός φαίνεται να έχει χάσει τα αποδυτήρια, με πολλούς παίκτες να παραπονούνται για την παρουσία του Ναπολιτάνου.

Ο Σάρι κλήθηκε να τοποθετηθεί πάνω στο παρόν της Τσέλσι και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον αν θεωρεί δυσκολότερη απ΄ότι περίμενε τη δουλειά στους «Μπλε», ο 60χρονος απάντησε καταφατικά:

«Πιθανόν, ναι. Είναι δύσκολο γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Είναι δύσκολο γιατί οι παίκτες έπαιζαν ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, κέρδιζαν με αυτό το ποδόσφαιρο. Αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να βελτιωθούμε, να αλλάξουμε νοοτροπία και τελικά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε».

Η βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ έχει προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με το αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας, όμως ο Ιταλός έκανε σαφές πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

«Θέλω να τα πάω καλά με το παρόν σχέδιο. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι που μερικές φορές δεν λειτουργεί σωστά. Θέλω να δω το ποδόσφαιρό μου να παίζεται σωστά. Τότε ίσως αλλάξουμε κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ