Στο Γουέμπλεϊ το Τότεναμ – Άρσεναλ

Στο Γουέμπλεϊ το Τότεναμ – Άρσεναλ

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ δεν είναι ακόμη έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα κι έτσι το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε πως η ημέρα που η ομάδα θα επιστρέψει στο «σπίτι» της μετά από δύο χρόνια στο «Wembley» είναι κοντά!

Οι Σπερς θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ στο «Wembley» και στις 17/3 θα ανοίξει η πόρτα του νέου τους γηπέδου για το παιχνίδι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Θυμίζουμε ότι στις 14 Μαΐου 2014, το ιστορικό Γουάιτ Χαρτ Λέιν κατεδαφίστηκε κι έκτοτε τα Σπιρούνια δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Γουέμπλεϊ.

Το πρόγραμμα έλεγε ότι το νέο στάδιο θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά η τελευταία ενημέρωση από τον σύλλογο λέει ότι το γήπεδο δε θα είναι έτοιμο τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

«Οι εργασίες όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας του νέου σταδίου, είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους και μετά από αυτό θα πρέπει να προχωρήσουμε στις τελικές δοκιμές για την πυρανίχνευση και το σύστημα συναγερμού», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Το νέο στάδιο θα φιλοξενεί και αγώνες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL), ενώ η χωρητικότητά του θα είναι 62.062 θέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ