Μάνατζερ Σάλα: «Γιατί δεν λέει την αλήθεια για την πτήση η Κάρντιφ;»

Μάνατζερ Σάλα: «Γιατί δεν λέει την αλήθεια για την πτήση η Κάρντιφ;»

Ο μάνατζερ του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την Κάρντιφ ως υπαίτια για τη μοιραία πτήση.

Πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κάρντιφ και τον εκπρόσωπο του Εμιλιάνο Σάλα.

Οι ιθύνοντες του ουαλικού συλλόγου ήταν έξαλλοι για το γεγονός πως ο Γουίλι ΜακΚέί προσπάθησε να μεγαλώσει σκοπίμως το ποσό της μεταγραφής του Σάλα από τη Νάντ και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον μηνύσουν.

Οι «bluebirds» είναι φανερό πως δεν θέλουν να αποπληρώσουν τα 20 εκατομμύρια που κόστισε η μεταγραφή του Αργεντινού, κατηγορώντας τον ατζέντη για παιχνίδια και φήμες από πλευράς του.

Ο ίδιος, πάντως, πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας πως η Κάρντιφ θέλει να καταστρέψει το όνομά του, ενώ τόνισε πως στο σύλλογο γνώριζαν για την πτήση του ποδοσφαιριστή.

«Η Κάρντιφ δείχνει απόλυτη έλλειψη κλάσης και προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη και τ’ όνομά μου» ανέφερε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Η ομάδα γνώριζε τα πάντα για κάθε πτήση. Γιατί δεν έχει βγει να μιλήσει και να πει επιτέλους την αλήθεια; Γιατί όλοι συνεχίζουν και ασχολούνται με τη μια πτήση που είχε την τραγική κατάληξη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ