Κλοπ: «Θα είναι και τη νέα σεζόν στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ»

Κλοπ: «Θα είναι και τη νέα σεζόν στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εκφράζοντας τη σιγουριά του πως θα μείνει και του χρόνου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Νορβηγός θα είναι στον πάγκο της και τη νέα σεζόν.

Ο Γερμανός αποθέωσε τη δουλειά που έχει κάνει στους κόκκινους διαβόλους ο Νορβηγός προπονητής και ξεκαθάρισε πως το γεγονός αυτό δεν είναι και πολύ καλό για την ομάδα του που θα βρει τη Γιουνάιτεντ σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έξοχος προπονητής αλλά είχαν δύσκολες στιγμές και τώρα φαίνεται πως βρήκαν μία λύση. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πώς έπαιζαν τον Δεκέμβριο. Διαφορετική ομάδα, διαφορετικό στιλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σόλσκιερ.

Αυτά δεν είναι τα καλύτερα νέα για μας, αλλά είναι υπέροχα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ έφερε όλα τα πράγματα που πρέσβευε ο Σερ Άλεξ Φέρκγιουσον. Έβαλε ξανά την Γιουνάιτεντ στις ράγες και την έκανε να είναι και πάλι απειλητική για τους αντιπάλους της.

Όλοι χρειαζόμασταν τύχη στις προπονητικές μας καριέρες. Όταν πήγα από την Μάιντς στην Ντόρτμουντ, ο κόσμος έλεγε πως δεν είχα διεθνή εμπειρία. Ήταν αλήθεια. Λογικά δεν πηγαίνεις από την Νορβηγία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκείνος όμως έδειξε τις ικανότητές του.

Έχει ποιότητα και τύχη την κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι επικεφαλής και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα χρονιά. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορείτε να φανταστείτε να φέρνουν άλλον προπονητή; Αξίζει 100% να παραμείνει στη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ