Μπέρνλι – Τότεναμ 2-1

Μπέρνλι – Τότεναμ 2-1

Με ένα γκολ του Άσλεϊ Μπάρνς στο 83΄ η Μπέρνλι πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η Τότεναμ πήγαινε στο Turf Moor για να πάρει την νίκη και να κρατήσει τις πιθανότητες της ακέραιες ως προς στην διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο μια ψυχωμένη Μπέρνλι κατάφερε να τις βάλει…stop, καθώς της επικράτησε με 2-1, παίρνοντας αυτή παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Σον Ντάις έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις της στο ματς, επιδιώκοντας να χτυπήσει τις αμυντικές αδυναμίες των σπιρουνιών, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Ούγκο Γιορίς.

Με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, φάνηκε απειλητική, όμως ούτε αυτή με την σειρά της δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες, έτσι ώστε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Έτσι, το 0-0 του ημιχρόνου ήταν απόλυτο δικαιολογημένο ως προς την εικόνα του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν σε καμία περίπτωση ίδιο με το πρώτο. Οι δυο ομάδες έψαξαν πιο ορθολογικά το γκολ και αυτή που κατάφερε να σκοράρει πρώτα ήταν η Μπέρνλι, με την ωραία κεφαλιά του Γουντ στο 57΄. Ωστόσο, η Τότεναμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει με τον Χάρι Κέιν στο 65΄. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός βρήκε δίχτυα με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το δεύτερο τέρμα και κατάφερε να το πετύχει στο 83′ με τον Μπαρνς να βάζει από κοντά την Μπέρνλι ξανά μπροστά στο σκορ.

Πλέον, με αυτήν την ήττα η Τότεναμ παραμένει τρίτη, αλλά να μένει πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Χίτον, Μπάρντσλεϊ, Μι, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ (80′ Μπρέιντι), Μπαρνς, Γουντ, ΜακΝιλ (80′ Γκούντμουντσον)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Φόιθ (76′ Λαμέλα), Σισοκό, Ερικσεν, Γουίνκς (62′ Γιορέντε), Σον (88′ Λούκας Μόουρα), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ