Έβερτον : Ο Αλαρντάις αποφασίζει για Σάντρο Ραμίρες

Έβερτον : Ο Αλαρντάις αποφασίζει για Σάντρο Ραμίρες

Στο χέρι του Σαμ Αλαρντάις είναι το μέλλον του Σάντρο Ραμίρες στην Έβερτον, με την Βαλένθια να καραδοκεί για να φέρει τον νεαρό επιθετικό πίσω στην Ισπανία.

Ο Σάντρο Ραμίρες αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης της Βαλένθια, η οποία θέλει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, στηριζόμενη στο γεγονός πως ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην Έβερτον.

Βέβαια, οι Νυχτερίδες αναμένουν την επιλογή του νέου προπονητή της αγγλικής ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, στο χέρι του οποίου είναι η απόφαση για το αν θα κρατήσει τον Ραμίρες ή θα τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα είτε ως δανεικό είτε μόνιμα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Άγγλος τεχνικός δεν θα κρατήσει τον Ισπανό φορ, καθώς δεν φαίνεται να έχει πειστεί από τις ικανότητες του και αυτό γίνεται διακριτό από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο Ραμίρεζ επιθυμεί την επιστροφή του στην Ισπανία και αν αποφασιστεί να μην παραμείνει στην Έβερτον, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει κάτοικος Μεστάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ