Προσπαθούν να το… μαζέψουν Σάρι και Κέπα: «Έγινε παρεξήγηση»

Προσπαθούν να το… μαζέψουν Σάρι και Κέπα: «Έγινε παρεξήγηση»

Παρεξήγηση χαρακτήρισαν το μεταξύ τους επεισόδιο, στον χθεσινό τελικό του League Cup, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, οι δύο πρωταγωνιστές, Μαουρίτσιο Σάριθ και Κέπα Αριθαμπαλάγκα.

Όσοι παρακολούθησαν από το γήπεδο ή την τηλεόραση τον τελικό του League Cup μεταξύ των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς σκηνικού. Ο τερματοφύλακας των Μπλε, Κέπα, αρνήθηκε να βγει αλλαγή στο φινάλε της παράτασης «ακυρώνοντας» την πρόθεση του προπονητή του Μαουρίτσιο Σάρι να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον πιο έμπειρο Καμπαγέρο για τη διαδικασία των πέναλτι. Ο Ιταλός τεχνικός έγινε έξαλλος με τον τερματοφύλακά του και μάλιστα κινήθηκε για να αποχωρήσει από τον πάγκο! Τον αγώνα κέρδισε στα πέναλτι με 4-3 η Σίτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση).

Ο Ιταλός προπονητής είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Νόμιζα ότι ο Κέπα έχει κράμπα, αλλά αφού αισθανόταν καλά, έπραξε σωστά και συνέχισε. Καλά έκανε, όμως είχε άδικο ως προς τον τρόπο που εκφράστηκε εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα θα πρέπει να μιλήσω και μαζί του για να το λύσουμε, όμως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση».

Ο Κέπα έγραψε στο Instagram: «Λυπάμαι για ό,τι έγινε στο τέλος του αγώνα, ιδιαίτερα όπως παρουσιάστηκε. Σε καμία στιγμή δεν υπήρξε πρόθεσή μου να παρακούσω τις εντολές του προπονητή μου. Όλα παρεξηγήθηκαν πάνω στην ένταση των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα τίτλου. Ο προπονητής πίστευε πως δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω λόγω τραυματισμού και εγώ ήθελα να δείξω πως ήμουν σε κατάσταση να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, ενώ οι φυσιοθεραπευτές είχαν έρθει για να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η εικόνα που παρουσιάστηκε δεν ήταν στις προθέσεις μου. Έχω απόλυτο σεβασμό στον προπονητή μου».

https://www.instagram.com/p/BuR7NsJHzol/

 

Πάντως ο Γκάρι Λίνεκερ έγραψε στο twitter: «Είναι τρελό! Αμφιβάλλω ότι έχω δει ποτέ ότι ένας παίκτης αρνείται να αντικατασταθεί».

https://twitter.com/GaryLineker/status/1099746488941465601

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ